Vzkazník 2024

Už skoro doma

Ahoj Naty, snad jste si uzili posledni noc a tesis se i domu. My se na Tebe tesime moc a taky se moc tesim na plnou pracku pradla, spoustu jehlici a travy co tu vysypes :D. Ty se urcite tesis na plnou vanu idealne s penou co? Zdravi tata. Zitra stastnou cestu a autobusu ahoj mama a psisko.

Pozdrav z Komorníku

Zdravíme z Komorníku z kempu, zítra se na tebe moc těšíme, máma, táta a Šuši

Soví pozdrav

Ahoj Naty!
Tak sis přála dobře, díky!
Viděli jsme dnes odpoledne ve větvích soví mámu a večer se ukázalo i jedno mládě, tak dlouho se prolézalo po větvích až spadlo na parkoviště.
Tak jsem ho přenesla do hustého keře nedaleko. Hned tam za ním přispěchal na pomoc ježek a brzy po něm ho našla i soví maminka (nebo tatínek?).
Takové dobrodružství jsme tu tedy nečekali.
Moc tě zdravím Anička

Pozdrav

Ahoj Marťafone, tak už jen 2 dny. Užij si posledních dnů na táboře. Jinak každý den, s radosti otvíram schránku, že na mě něco vypadne a ono nic je prázdná, nevím asi i pošťák má dovolenou :) tak mě budeš muset všechno vyprávět.Pa máma, táta a Tamara

Zdraví Žebětínek

Ahojky Natulko, posíláme další pozdravy z domova. Minule jsem psala o neopakovatelných zážitcích, ale až tak doslova jsem to opravdu nemyslela. Hlavně, že jsi v pořádku a dávej prosím na sebe pozor. U nás není nic nového, stále jsem v práci. Užívej si poslední dny na táboře a moc se těšíme až se vrátíš domů. Pa pa tety,strejdové, sestřenka a pusu posílá babička.

pozdrav z Brna

Ahoj kočičko, tak už se vám to krátí, představ si, že všechny tvoje dopisy se někde ztratily :D :D Tak třeba se ještě zadaří.
Včera jsem potkala Sáru s babičkou a pozdravují tě. Mám pro tebe, překvapení, tak se těš.Pusu mamka

Pozdrav od všech

Ahoj Naty.
Středa prý bývá na akcích náročný den, no měli jste už druhou tak jsme už mysleli, že pohoda. Prosím už se jen šetři a užívej zbylé dny. Moc se na Tebe všichni těšíme až budeš s námi. Pozdravuje i teta Renča od Libče. Máme Tě rádi, ještě napíšeme. Pusu máma, táta a Loki.

Pozdrav z Mostu od Borise a Grétky

Ahoj Naty,
Zdravíme Tě tentokrát z Mostu od babičky. Cesta sem je dlouhá, ale máme tu aquapark, tak jsme to vydrželi.
Sice bydlí babička v paneláku, ale kolem se tu hemží divocí zajíci nebo kavky. Občas se tu prožene mezi paneláky kanec a z balkonu dokonce babička vidí na hnízdo výra velkého s dvěma mláďaty! Drž palce ať se nám taky podaří je zahlédnout.
Užij si krásné dny.
Boris, Gréta a Anička

Pozdrav

Ahoj Marťafone, už jen 3 dny a budeš doma. Těšíme se na tebe. Zdraví tě máma, táta, Amina

Pozdrav

Ahoj Ondi, zdravím z domu, tento týden hodně pracujeme, cestuji sem a tam, zítra jedu do Ostravy a s taťkou asi zůstaneme do pátku v Beskydech a půjdeme na výlet. Prosím zapomněli jsme na táboře 2 bílé misky Aurinky, dokážeš si vzpomenout nebo někoho poprosit, aby se podíval? Aura chlemta vodu z kyblu v Hodeskach :-) Už se na tebe těšíme. Telefon máš spravenej. Paaa, mamka

Přidat nový příspěvek