Vzkazník 2022

Další pozdrav z rozpáleného Brna

Ahojky kotě, dnes je v Brně fakt děsně, teploměr na konečné šaliny ukazuje 39,5

Re: Další pozdrav z rozpáleného Brna

Nějak se mi nedopsal kus příspěvku...tak pokračování...doufám, že tam máte chladněji. Jdu za chvíli s tetou Jančou na koupák, tak se aspoň neupeču. V neděli jsem byla za Dárečkem. Bolavá místa na kůži už mu zarostly, ale zadní nožky pořád zlobí. Snad to kovář nějak vyřeší. Zdraví teta Eva a všichni jezevčíci. Užívejte přírodu a ještě napíšu. Taťka posílá taky pozdrav.

Pozdrav od babičky a dědy !

Ahoj Vladiku ! Zdraví tě celá rodina i celé Březí ,užívej si co to dá a hlavně se ve zdraví vrať a nezapomeň na slušné vychování i když vím že to víš .A už se na tebe těšíme ,tak ahoj a měj se ! Pozdravuje tě Natálka !

Pozdrav ze Žebětínku

Čauko Špunte,
Doufám, že si tábor užíváš bez větších zranění a že jsi hodnější než doma. Užij si zbytek tábora a moc nezlob. Zdraví tvá milovaná tetička.

Tisíce pozravú

Ahoj zlatičko. Jsme v tom Švýcarsku a dopis jemon tak rychle nepřijde a internet. spojení je taky jenom někdy .Pořád na tebe myslíme a doufáme,že se máš dobře. Tady to je náročnější, ale nádherný. Však v srpnu pojedeme spolu a uvidíš. Moc všechny zdravím a hlavně naši Nikušku. Posíláme sladké pusinky. Maminka a tatínek

Doufám, že si užíváš! :)

Ahoj Valinko, doufám že si to tam moc užíváš a máš se fajn. Viděl jsem nějaké fotky a videa a vidím, že o zábavu tam máte postaráno! :D Pozdravuj také Nikolku. Myslím na tebe každý den a těším se, že se co nejdříve uvidíme! :)

S pozdravem tvůj Brácha.

Pozdrav z Čebína

Čau šoumen, užij si zbytek tábora.
Míra z Č. D. už na tebe čeká. Snad tě to tam baví. Zdraví mamka, taťka a Leuš

Pro Honzu a Jindru

Ahoj kluci,
posíláme pozdrav z Holásek.
Cherinka přijela v pořádku, jen je moc unavená. Už si u nás užívá pohodu a spí, co to dá.
Užívejte si idruhou půlku tábora.
Babi Staňa a děda Kája

Zdravíme na tábor

Ahoj kočičky, stále vas sledujeme a těšíme na každý příspěvek. Dnes posílám další dopis. O víkendu jsme byli na kolech a spali v Bořeticích. Dnes já už zase do práce a Kamil má dovču, jel na kolo. Posílám pusinky, těšíme se na vás moc a moc a už se blíží naše dovča s tetou a Natkou.

Pozdrav pro naše darebáky:)

Ahojky Martine a Moniko, moc na Vás myslíme a doufáme že si tam pořád uživáte. Máme u babičky dalšího dočasného člena rodiny čertika od strejdy a čeká na Vás:)

Přidat nový příspěvek